Mi smo mali tim mladih ljudi s dugogodišnjim iskustvom na ovakvim poslovima. Dosada smo radili za druge, a već nekoliko mjeseci isključivo za sebe, što znači s još više entuzijazma i predanosti!
Koristimo visoku kvalitetu ispisa velikih formata za sve proizvode, a možemo vam ponuditi vlastita dizajnerska rješenja ili pripremu za tisak prema vašem rješenju, a sve prema zajedničkom dogovoru i u cilju ostvarivanja još bolje zamijećenosti na tržištu.

Naši najčešći proizvodi su naljepnice za vozila, plakati, posteri, zidne grafike, prozorske grafike, banneri, mega naljepnice, meshevi, sajamski zastori i dekori, scene, izložbeni pultevi, promotivni lako sklopivi stalci, konferencijski stalci, intervju zone, plastificiranje naljepnica za vanjske i unutarnje uvjete protiv UV zraka, antigrafitne folije, podne grafike, asfaltne grafike, 3D grafike i jos puno puno toga.
Posebno smo ponosni na kvalitetu kojom obljepljujemo vozila, bio to automobil, kamion, brod ili avion. Naše dugogodišnje iskustvo upravo na obljepljivanjima vozila, kao najzahtjevnijim oblicima aplikacija naljepnica dodatno nas je potaklo da Vam omogućimo on-line servis baš za tu namjenu. Dovoljno je da imate neoslikano vozilo i tek ideju ili predložak, a ostalo je naša briga. Osmislit ćemo, dizajnirati, printati i zaljepiti. A sve to kvalitetno i u kratkom roku po prihvatljivoj tržišnoj cijeni.
Tijekom proteklih godina pružamo usluge za različite klijente u svim industrijskim granama od markentiških agencija, korporacija i transportnih tvrtki, do malih poduzeća u susjedstvu i trgovinama diljem zemlje.
Kvaliteta materijala, ispisa i završnog ljepljenja naljepnica, kao i cjelokupan tijek posla od dogovora do isporuke je na visokoj razini standarda struke i ispunjavanja zahtjeva naših mušterija.

Valid XHTML 1.0 Transitional Top lista