Materijali

PVC NALJEPNICE
Samoljepljive folije otisnute tehnikom digitalnog tiska zadovoljit će i one najzahtjevnije. Širok spektar upotrebe gotovo je neograničen, naravno postoje određeni uvjeti pod kojima se treba raditi aplikacija, ali opet gotovo za svaku vrstu podloga postoje i određene vrste specijalno proizvedenih naljepnice. Mogućnosti ljepljenja: interijeri, eksterijeri, na ravnim, blago i jako zakrivljenim površinama, vozila, stakla, metali, polikarbonati, lexani, plastike, iverali, zidovi … i tko bi sve to mogao nabrojati.
Bitno je da se kod određenih zahtjeva koriste upravo za tu namjenu proizvedene folije prema preporuci proizvođača.
Primjena: Raznovrsna.
Ispis: 6 boja. Širina ispisa 137 i 152 cm.
Dorada: Mogućnost kaširanja, tekuće laminacije i UV plastifikacije.
Trajnost: od 1-10 g (ovisi o tipu naljepnice)
Pozadina: Bijela, siva i crna ljepila,
Tipovi: bijele sjajne, mat, transparene, translucentne, soft, prozorske rupičaste, buble free, removable i sl…
Solventni tisak UV stabilan u 6 boja

PVC CERADA-Banner
Ceradna platna u nekoliko tipova izvedbi, ovisno o mjestima na koja će se postavljati, otvaraju cijelu paletu mogućnosti upotrebe. Mogu se koristiti u interijerima i češće u eksterijerim. Od malih obavijesti koje se kratkoročno vješaju na objekte do dugotrajnih reklamnih kampanja koje mogu biti izložene i po nekoliko godina. Postoje i nekoliko teknika pričvršćivanja i dorade otisnutih cerada, od najobičnijih ringova do specijalnih vodilica za tu potrebu proizvedenih profila. Kod PVC cerada postoji i jedna dodatna prednost što se mogu spajati specijalnom trehnikom zavarivanja tako da njihova veličina postaje praktički beskonačna.
Primjena: Raznovrsna.
Ispis: 6 boja. Širina ispisa 162 cm.
Dorada: Mogućnost spajanja i UV laminacije
Tipovi: Frontliti, backliti, bijeli sjajni ili mat, blockouti (oviso o pozicijama gdje će se upotrebljavati i rasvjeti). Također postoje različitih gramatura (300, 310, 320, 340, 440, 500, 510 g/m2.)
Solventni tisak UV stabilan u 6 boja

PVC Mesh – Mrežasto platno
PVC mrežasti materijal koristi se za izradu transparenata za fasade, građevinske skele, a posebno na mjestima koja su češće izložena jakom vjetru i nemaju pozadinsku ploču. Postoji također i nekoliko vrsta veličine rupica na platnu. Mogu se koristiti u interijerima i eksterijerima što je češće. Od malih obavijesti koje se kratkoročno vješaju na objekte do dugotrajnih reklamnih kampanja koje mogu biti izložene i po nekoliko godina. Postoje i nekoliko tehnika pričvršćivanja i dorade otisnutih mesheva, od najobičnijih ringova do specijalnih vodilica za tu upotrebu proizvedenih profila. Meshevi se također mogu spajati specijalnom tehnikom zavarivanja tako da njihova veličina postaje praktički beskonačna.
Primjena: Raznovrsna (veliki plakati, bilboardi, dekoracije štandova i pozornica, scenografija …)
Dorada: Mogućnost spajanja
Tip: S papirnatom podložnom pozadinom 330, 340 gr/m2, Širina role 160 cm x 50 m,
Solventni tisak UV stabilan u 6 boja

POLY Banner
Lagan i čvrst tekstilni materijal koji se koristi za izradu uglavnom unutarnjih dekorativnih pulteva, stalaka, scenografija, sajamskih štandova. Koristi se kod roll-up stalaka koji su danas prisutni u gotovo svakoj kampanji tvrtki koje drže do svoje prezentacije. Spaja se šivanjem ili ljepljenjem.
Primjena: Interijeri
Dorada: Mogućnost spajanja i ljepljenja
Tip: Širina role 137 i 152cm x 50 m,
Solventni tisak UV stabilan u 6 boja

CANVAS Umjetnička platna
Za sve one sklone umjetnosti uz vjerodostojan ispis. Za reprodukcije velikih majstora slikarskog izražaja. Može se koristiti i za izradu scena i štandova.
Primjena: Interijeri
Dorada: Uokviravanje
Tip: Širina role 137 i 152cm x 15m,
Solventni tisak UV stabilan u 6 boja

ZASTAVE
Za vanjsku i unutarnju upotrebu. Individualni ispis zastava za sportske i druge priredbe raznih državnih reprezentacija u standardnim i nestandardnim veličinama. Zastave poduzeća i svečanosti, obljetnica. Također se može koristiti i za izradu scena i štandova.
Primjena: zastave, transparenti, lente
Dorada: Porubljivanje, šivanje, ringovi i špagice na kutevima…
Tip: Širina role 137 i 152cm x 15m,
Solventni tisak UV stabilan u 6 boja

MAGNETNA GRAFIKA
Grafika koja je prilagođena reklamiranju na vozilima koja se osim u poslovne koriste i u privatne svrha. Nakon što prođe radno vrijeme ili jednostavno više ne želite biti uočljivi sa svojom reklamom već se prepustiti privatnosti. Također se može i upotrebljavati za akcije koje se ponavljaju nakon izvjesnog vremena. Sistem STAVI- SKINI-VRATI. Kako je pozadina na bazi magneta podrazumjeva se da se može aplicirati samo na magnetoprihvatljive željezne površine.
Primjena: Taxi vozila, auto škole, dostavna vozila, metalne (željezne)- reklame.
Ispis: 6 boja. Širina ispisa do 61,5 cm.
Dorada: Mogućnost UV laminacije i plastifikacije.
Magnetna bijela mat folija, debljine 600 mikrona, magnetna sila 26 gr/cm2, udovoljava standardu EN 71.3., dimenzija role 61,5 cm x 30m
Solventni tisak UV stabilan u 6 boja

ELEKTROSTATSKA GRAFIKA
Grafika koja je prilagođena reklamiranju na prvenstveno staklenim površinama i glatkim lakiranim površinama. Predviđena je i za neke osjetljivije površine npr. TV prijemnike kako nakon skidanja ne bi ostali tragovi ljepila. Kada je prošlo vrijeme akcije ili oglasa, jednostavno se makne sa stakla i bez potrebe za naknadnim pranjem objekta na kojem je bila. Također se može i upotrebljavati za akcije koje se ponavljaju nakon nekog vremena. Sistem STAVI- SKINI-VRATI. Kako je naljepnica prionljiva samo na bazi elektrostatske prionjivosti uglavnom je upotreba u interijerima.
Primjena: Izlozi prodajnih salona, akcije po supermarketima vozila.
Ispis: 6 boja. Dimenzija ispisa: arak 70×100 cm ili rola Bijeli i transparentni
Solventni tisak UV stabilan u 6 boja

PROZORSKA GRAFIKA
Grafika koja je prilagođena reklamiranju na staklenim površinama vozila i izloga. Predviđena je kao idealna opcija za oslikavanje kompletnih vozila s većim staklenim plohama npr. autobusi, tramvaji, vlakovi na kojima se idealno nadopunjuje i tvori jedinstveni prikaz cjelokupnog grafičkog rješenja s običnom folijom na karoseriji. Također i za puno veće staklene površine zgrada i nebodera ili samo ureda na nižim katovima, jer osim što daje vrhunsku reklamnu površinu za brand kompanije također i zaštićuje unutrašnjost objekta od znatiželjnih pogleda tijekom dana, dok neznatno smanjuje pogled prema van (neznatno zatamnjeno staklo)
Primjena: Izlozi uredskih prostora, auto grafike na staklenim površinama, autosaloni.
Dimenzija ispisa: Rola do 152 cm širine. Siva ili crna pozadina ljepila.
Solventni tisak UV stabilan u 6 boja

PROZORSKA GRAFIKA-cutting
Grafika koja je prilagođena reklamiranju na staklenim površinama vozila i izloga. Sastoji se od kolor ispisa na pvc naljepnicu i naknadno izrezanu u uske trakice širine 4 do 6 mm sa razmacima od 3 do 4 mm. Predviđena je kao idealna opcija za oslikavanje uredskih izloga s većim staklenim plohama gdje nije poželjan pogled kroz izlog u unutrašnjost za razliku od poželjnog prolaska svjetlosti. Također se idealno nadopunjuje i tvori jedinsveni prikaz cjelokupnog grafičkog rješenja reklamnog slogana sa full kolor naljepnicama okolnih reklama ako su aplicirane.
Primjena: Izlozi uredskih prostora, auto grafike na staklenim površinama, autosaloni.
Dimenzija ispisa: Rola do 152 cm širine. Bijela, siva ili crna pozadina ljepila.
Dorada: Mogućnost UV laminacije
Solventni tisak UV stabilan u 6 boja

PODNA GRAFIKA
Grafika koja je prilagođena reklamiranju na podnim površinama po kojima se hoda i podložne su habanju, a najčešće su reklamno neiskorištee površine. Ljekarne, supermarketi, automehaničarski servisi, banke, vozila javnog gradskog prijevoza. Podna grafika je plastificirana sa specijalnom transparentnom folijom otpornom na habanje .
Dimenzija ispisa: Rola do 152 cm širine.
Solventni tisak UV stabilan u 6 boja

Valid XHTML 1.0 Transitional Top lista